Losse thee bestellen

Online losse thee bestellen

Bent u op zoek naar thee van hoge kwaliteit of wilt u een nieuwe soort uitproberen? Losse thee bestellen gaat eenvoudig en veilig via onze webshop. Daar vindt u kwaliteitsthee voor een uitmuntende smaakervaring met bekende theeën zoals Sencha of probeer eens een minder bekende variant uit. Wilt u graag nieuwe varianten uitproberen? Dan zijn onze thee pakketten zeker iets voor u! Daarbij krijgt u iedere maand drie nieuwe theesoorten thuis gestuurd om te proberen. Het is iedere keer weer een verrassing wat er in zit waardoor u keer op keer kunt genieten van een nieuwe smaaksensatie. Daarnaast kunt u in onze webshop ook losse thee online bestellen, zoals groene thee en zwarte. Om van uw thee te genieten heeft u natuurlijk wel de juiste tools en accessoires nodig. Shop direct alle producten bij elkaar om iedere dag weer te genieten van uw welverdiende pauze met een kopje thee!

Bestel groene thee
Losse thee bestellen

Losse thee bestellen in verschillende varianten

In onze webshop is aan alle theesoorten gedacht en heeft u ruime keuze wanneer u losse thee gaat bestellen. Gerijpte thee is bijvoorbeeld een variant waarin veel soorten te onderscheiden zijn. Er zijn diverse smaakprofielen maar over het algemeen hebben gefermenteerde theeën een complexe smaak. Houdt u van zoete en aromatische noten? Probeer dan eens ‘Toucha’ of ‘Yunnan puerh’ uit! Een andere variant is witte thee en dat is ook meteen een hele bijzondere categorie. Het is namelijk een thee die de kleinste hoeveelheid stappen nodig heeft in het droogproces. Deze theesoort heeft de neiging om richting de frissere smaken te profileren, zoals rode bessen. Benieuwd geworden naar de verschillende soorten thee? Ga direct naar de webshop om losse thee te bestellen!

Bestel zwarte thee

Alles voor uw kopje thee

De laatste variant in onze webshop is kruidenthee. Strikt gezien is dit niet een echte thee omdat het een infusie is van verschillende soorten kruiden, bloemen of fruit. Kruidenthee wordt gemaakt met een groot aantal smaken en actieve stoffen. Hierdoor kan er een thee geproduceerd worden die is gericht op slaap, rust of energie. Naast losse thee vindt u in onze webshop ook al uw thee benodigdheden. Bent u op zoek naar een bijzondere theeset? De ‘Yixing Draak theeset’ is met stip op 1 een van de bijzonderste theesets. De theepot is versierd met een Chinese draak en deze theeset is ideaal voor een theesessie met familie vrienden. Ga direct naar de webshop om losse thee te bestellen en alles voor uw kopje thee in uw winkelmandje te doen!

Neem contact op