Thee online bestellen

Thee online bestellen van hoge kwaliteit

Bent u een grote liefhebber van thee? Of wilt u een theefanaat verwennen met een origineel cadeau? Thee online bestellen gaat gemakkelijk en veilig via onze webshop. Als u op een werkdag voor 12:00 uur een bestelling plaatst, zullen wij deze binnen 24 uur verzenden. In onze webshop hebben wij alvast heerlijke nieuwe theesoorten voor u verzameld. Alle thee die wij aanbieden wordt met grote zorg geselecteerd en ingekocht. Waar mogelijk proberen wij biologische ingrediënten te gebruiken. Alle verschillende melanges, kruidentheeën en thee pakketten zijn met zorg en aandacht samengesteld. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de juiste kennis om een lekkere kop thee te zetten. Op het eerste gezicht zou u misschien denken dat het vanzelfsprekend is maar met losse thee werkt het toch even anders. Zo spelen de hardheid en temperatuur van het water een grote rol. Ook de theesoort, hoeveelheid en brouwstijl zijn van groot belang. Lees er meer over onder het kopje ‘Goeie thee zetten’.

Thee pakketten
Thee online bestellen

Thee online bestellen in verschillende varianten

Wilt u thee online bestellen? Welke variant heeft u in gedachten? In onze webshop vindt u veel verschillende soorten. Zwarte thee is de meest geoxideerde thee met een sterke smaak in vergelijking met veel andere soorten. Daarnaast is het totale aantal soorten zwarte thee verbazingwekkend groot. Zo heeft de lapsong souchong een rokerige smaak en heeft ceylon een meer licht citroenachtige smaak. Groene thee daarentegen is een lichte theesoort met een licht gele tot een levendige groene kleur. Dit type thee bevat veel antioxidanten die vaak in verband worden gebracht met een helende werking. Het smaakprofiel van groene thee kan alle kanten op gaan, van licht zurig tot zoet en honing achtig. Benieuwd geworden naar de verschillende varianten? Thee online bestellen doet u in onze webshop! Als u een thee mist of ideeën heeft voor een nieuwe theesoort, neem dan contact op via het contactformulier.

Thee benodigdheden

Losse thee bestellen in verschillende smaken

In onze webshop is nog veel meer keuze als u thee online wilt bestellen. Zo hebben wij ook een hele bijzondere theesoort in onze assortiment, namelijk oolong thee. Deze theesoort lijk zowel op groene thee als zwarte thee en kan qua oxidatieniveau erg verschillen. Hierdoor zijn er veel verschillende smaakvarianten beschikbaar. Zo kan de tee fris en fruitig zijn bij een lage oxidatie maar het kan ook diep en rokerig smaken. Naast oolong thee kunt u ook losse thee bestellen binnen de categorie gerijpte thee, witte thee en kruidenthee. Wilt u hoge kwaliteit thee online bestellen? Ga direct naar onze webshop en kies uw favoriete varianten uit!

Neem contact op